The New Standard

Sell with style

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam id dolor. Morbi imperdiet.

Discover great

Accessories

New

Collection

Fashion

Summer

Sale

New Products

  • 15.990Ft

    A TART!

    Egy olyan e-bookot fogsz olvasni ami :

    20 izgalmas receptet tartalmaz
    technikai információk- paték-
    alap krémek, töltelékek
    az e-book végén a másdoik fejezetben az alapreceptek külön is elérhetőek
    hibák, javításuk

    …………

    Akció!

    A TART

    15.990Ft
    0days
    0hours
    0minutes
    0seconds
    Kosárba teszem
    Gyors infó
  • 2.490Ft

    Olyan illatos, és olyan finom és annyira…. nem viccelek.

    A fa eper elég semleges, kissé édes, oylan zöldes ízvilágú, semmi extra, azonban egy kis savval csodákat művelhetünk vele.

    Ezért a macaron fa epres, igen maga a tészta is ízesített. A tölteléke habosított fa eper ganache és egy szep fa eper. A savakat a kalamondinnal csaltam elő, isteni, izgalmas macaron lett.

    A macaron tésztája bátran ízesíthető, de érdemes először jól begyakorolni az alap receptet és csak aztán elindulni az ízesítettek felé, mert kicsit máshogy viselkedik azért egy pürével készített macaron.

    Színében nem ragaszkodtam a mély lila színhez, inkább csajosan rózsaszín lett 😀

     

     

     

     

     

    Fa epres macaron

    2.490Ft
    Kosárba teszem
    Gyors infó
  • 11.990Ft

    Az eper torta.

    Gyors, könnyed, izgalmas és csupa eper. Szezonja van az epernek, használjuk is ki.

    Kivételesen nem egyben sütöttem a piskótát, hanem egy kedvenc, gyors citromos olivás piskótámat sütöttem meg tepsiben és így szúrtam ki a négy lapot.
    A piskótákat alaposan megkentem eper kencével, kapott friss eper szeleteket is.

    A töltelék egy vaníliás mascarpone hab. A burkolat pedig a kedvenc satin coat burkolóm, de most epres ízben.

    Mennyei torta.

    Eper torta -satin coat burkolóval

    11.990Ft
    Kosárba teszem
    Gyors infó
  • 2.990Ft

    Itt az eper szezon, ilyenkor legalább egy alkalommal készítek fraisier-t. Mindig máshogyan, kicsit újragondolva, de a rengeteg eper alap.

    Édesanyám szereti az epret és a könnyed desszerteket is, szóval izgatott voltam rendesen, hogy fog-e ízleni neki is. Én minden hozzávalóját ismerem, nekem nagyon bejön, de a mama ő a mama. <3

    Az alap egy kalamondinos olivás piskóta, amit megkentem kalamondin infuse zselével. Erre vaníliás mascarpone mousse került ami bőséges eper ragut kapott.

    A dekorban én nem akartam extrákat, mert kicsit időszűkében voltam, szóval a mousse a dekor is. Sok sok eper, imádatos.

    Anyukámnak nagyon ízlett, bár megkérdezte, hogy csupa krém az egész? 😀 Igen .:-) <3 De nem krém, hanem mousse.

    Nagyon könnyed friss, üde torta.

    Fraisier 3.0 -eper-kalamondin

    2.990Ft
    Kosárba teszem
    Gyors infó
  • 2.990Ft

    Friss, üde és nagyon eteti magát. Ez a kérek még torta. A túró mousse krémes, lágy, nagyon ízes és illatos.

    Omlós lapon, vele sült málna frangipane-val, ez a kezdet. Ezen csücsül egy nagyon finom málna zselé, majd jön a lime-os túró mousse.

    A torta éke és további ízesítője a málnás habos ganache.

    Nagyon finom, könnyed, igazi nyári torta.

    Málna túró mousse

    2.990Ft
    Kosárba teszem
    Gyors infó

Here anyone can read, write & share short stories.

Try it for free . No registeration needed.

Our Categories

Finding something interesting ?

GET BETTER RESULTS BY UPGRADING TODAY!​

From Our Blog

Sale Products

Contact

Location

887 Myrtle Dr. 
Bronx, NY 16544

Contact Us

Phone : + 1 1236 645

Email : my@company.com

Our Hours

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00