By Via

Vegán karamell szósz

Vegán karamell szósz 100 g kristálycukor130 g növényi habtejszín- Meggle Vegán- A cukrot karamellizáljuk. Nem kevergetjük, rázogatjuk az edényt. Mikor…

By Via

Csokoládés narancsos pite

RECEPT: 22 cm-es PITE formához Tészta: 250 g liszt /BL55/csipet só65 g porcukor126 g hideg vaj80 g tojássárgája1 ek. hideg…

By Via

Csokoládés kuglóf

Csokoládé cseppes kuglóf RECEPT Letaszítottam a 4 betűs multi bolti kuglófját a trónról Karácsonyra készítettem egy narancsos, fűszeres változatot, és…

By Via

Puncs szelet

A PUNCS szelet -receptem-közkincs- Nagyon gyors, leszámítva, hogy hagyni kell állni, de maga a készítés villám 20X30-as és 30X40-es tepsik.…

By Via

Mallorca bread, fahéjasan

Egy isteni, puha kalács, ami a készítési technikának köszönhető ezt a meseszép külsőt. Ami szuper hír, hogy nem kell dagasztani,…